Nieuwe edities
Leave a comment

De september-edities van Harper’s BAZAAR: iconen in visnet

Visnet is niet het eerste materiaal waar je aan denkt om als rode draad te kiezen voor de styling van 30 edities van een gerenommeerd modeblad.
Wel als je Carine Roitfeld heet.
 
Harper's Bazaar's September Issue 2014 
 Lees verder.

 
 

In een visnetpanty, een detail van een bodystocking of deel van een jurk of met een handschoen van visnet zijn 20 iconen gestyled door Roitfeld en gefotografeerd door de Argentijnse fotograaf Sebastian Faena. De 17 pagina’s tellende productie in Harper’s BAZAAR bestaat uit: Lady Gaga, Penélope Cruz, Linda Evangelista, Lara Stone, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Mariacarla Boscono, Joan Smalls, Stephanie Seymour, Isabeli Fontana, Laetitia Casta, Carolyn Murphy, Monica Bellucci, Gigi Hadid, Brooke Shields, Eva Herzigova, Iman, Stacy Martin en Lauren Hutton. “This is a portfolio I’ve been dreaming of wanting to do even over my 30 years in the business,” zegt Roitfeld erover tegen WWD.com.

 
Elke editie bepaalt zelf welk icoon er op de cover komt. Lady Gaga staat op veruit de meeste covers, gevolgd door Lara Stone en Claudia Schiffer.

Wie op de cover van de allereerste* Nederlandse editie van Harper’s BAZAAR zal komen weten we 26 augustus. Ik denk niet dat het Lara Stone zal zijn, aangezien Vogue haar ook op haar september-cover heeft en de doelgroep van Harper’s BAZAAR iets ouder is. Ik ga voor Cindy Crawford.

100-sebastian-faena-for-harpers-bazaar-usa-magazine-editorial-the-impression-september

Bekijk hieronder de video:

 

 
 

*Van 1986 tot 1989 verscheen er ook een Nederlandse editie van Harper’s BAZAAR.

Bron: WWD.com

 
 
 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 9 = eighteen