Nieuwe titels
Leave a comment

ELLE Eten krijgt een Italiaanse editie

Vandaag is in Italië het eerste nummer van de Italiaanse editie van ELLE Eten gelanceerd: Elle a Tavola. Het is niet de eerste editie over de grens; ELLE Eten wordt ook al  in Frankrijk, Japan en Zweden uitgegeven.
 
Elle a Tavola is meer dan een kookboek, want het omvat alles waar voedsel tegenwoordig om draait: sterrenchefs, vrouwen die koken niet alleen als een passie zien en stylingtips”, legt Elle a Tavola-hoofdredacteur Anna Bogoni uit aan WWD.com. “Hoe je voor- en hoofdgerechten kiest en combineert, maar ook tafelkleden en glazen, want net als bij mode-accessoires is het leuk om daarmee te spelen, zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen.”
 
Ingrediënten
Het magazine is ingedeeld in drie gedeelten: ‘nieuws’, met trends, winkeltips en interviews, ‘A Tavola’ (aan tafel), het hart van het tijdschrift, dat is gewijd aan koken, recepten en reizen en ‘Soluzioni’ (oplossingen), dat informatie bevat over kookgereedschap en wijnen.

Kijk op Elle.nl voor achter de schermen-foto’s van de totstandkoming van het eerste nummer.

Elle-a-Tavola
 
Bron: WWD.com

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 × six =