Nieuwe titels
comment 1

Fashionista lanceert een tijdschrift over bloggers: BLOGazine

Het ‘budget’ modetijdschrift Fashionista heeft een blogger tijdschrift gelanceerd, de eerste in zijn soort in Nederland: BLOGazine by Fashionista. Het tijdschrift is voor iedereen die het leuk vindt om blogs te volgen.

In de eerste editie is een top 25 van ‘s werelds meest invloedrijke modebloggers te vinden, een overzicht van trends op het gebied van onder andere fashion, beauty, lifestyle, food en reizen op websites als YouTube, Twitter, Tumblr en Instagram. Ook krijgen we een kijkje in de kast van bekende Nederlandse beautybloggers, maar ook tips, tricks & succesverhalen van Nederlandse bloggers die hun geld verdienen met bloggen.

Hoofdredactrice Lydian Coppus van Fashionista: “Er zijn zo veel leuke accounts. Zelf verdwaal ik geregeld urenlang uur op bijvoorbeeld Tumblr. BLOGazine by Fashionista is de enige, echte blogger bijbel met alle inspiratie en trends van de top blogs bij elkaar verzameld.”

BLOGazine cover juni 2013

BLOGazine by Fashionista ligt vanaf vandaag in de winkel voor € 4,50. Fashionista-abonnees krijgen BLOGazine gratis bij hun abonnement.

0

1 Comment

  1. Pingback: Bloggers op covers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× eight = 48