Achter de schermen
Leave a comment

Ilonka Leenheer weg bij ELLE

Reorganisaties blijken zelfs de beste redacteuren te kunnen treffen. In dit geval Ilonka Leenheer van ELLE. Na 24 jaar, waarvan ze ruim 13 jaar ook elke maand een column schreef, verlaat ze ELLE. Haar eerst column in het oktobernummer in 2000 was getiteld ‘Love me or leave me’. Hieronder haar laatste ‘Last Goodbye’, die in het decembernummer stond.

Ilonka Leenheer's laatste column

In de ruim 150 ELLE-edities die ik heb gelezen (en bewaard) sinds ik ELLE ‘ontdekte’, heb ik verslonden wat ze schreef.

Als eerbetoon, of nu het eindelijk kan, lijkt me een inkijkje in haar ‘penthouse’ in Amsterdam (laten we de rubriek ‘De kast van’ of Eigen.Stijl’ weer even terugbrengen) wel een must voor al haar fans.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 × eight =