Inspiratie
Leave a comment

Je iPad vermomd als tijdschrift

Snijden in tijdschriften kan nog een ander doel dienen dan enkel kunst: als vermomming.

Uit een poll onder 2000 Britten door de digitale newsstand Lekiosk, bleek dat 36 procent van de respondenten ‘paranoïde’ is dat hun kostbare spullen worden gestolen op vakantie. Nu steeds meer mensen hun kranten, tijdschriften en boeken vanaf één (digitale) plek lezen, al was het op vakantie alleen maar om niet al die extra kilo’s te hoeven meezeulen, komt er een probleem om de hoek kijken: die tablets en e-readers zijn een stuk waardevoller dan een simpel tijdschrift.

    Lekiosk kwam daarom met een oplossing: populaire tijdschriften die dienen als iPad cases. Zo oogt het alsof je een papieren tijdschrift zit te lezen en kun je met een gerust hart de zee in zonder constant op je spullen te hoeven letten. De iPad cases zijn nu nog op een vrij kleine schaal geproduceerd, met Cosmopolitan, Esquire en Marie Claire als voorbeeld, maar wanneer er genoeg animo voor is worden er in 2014 grote hoeveelheden in productie genomen.

DIY
Ik ben nog niet met een X-Acto mesje aan de slag gegaan, maar met een dik septembernummer van een buitenlandse Vogue of ELLE moet het prima mogelijk zijn zelf een stuk uit te snijden en ook nog wat tijdschrift over te houden, zodat je je eigen iPad case kunt maken voor een dagje strand.

Bron: Daily Mail

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × = eighteen