Nieuwe edities
Leave a comment

Tijdschriftennieuws uit Groot-Brittannië

De derde editie van Miss Vogue, ELLE UK komt met een wedding special en de Britse editie van ELLE Decoration bestaat 25 jaar.

 
 

Miss Vogue October 2014

Na Cara Delevigne en Jourdan Dunn, nu de iets minder bekende modellen Malaika Firth, Hollie May Sakker and Matilda Lowther – door Vogue ‘het nieuwe modellenleger’  genoemd – die de cover sieren van de derde Miss Vogue. Meegeseald met de Vogue van oktober en vanaf a.s. vrijdag ook ‘los’ digitaal te lezen.

 

ELLE Wedding september 2014

De eerste editie van een 200-pagina’s tellende trouwspecial van ELLE UK verschijnt 9 september: ELLE Wedding. Voor vrouwen voor wie menig wedding magazine te suf is (mijn interpretatie). De trouwspecial zal, net als de reguliere ELLE, goed geschreven artikelen en modeproducties gefotografeerd door gerenommeerde modefotografen bevatten (aldus de uitgever). Op de cover draagt het model een jurk van Chloé, dus dat zit alvast goed. Begin 2015 moet een tweede editie verschijnen.

Elle Decoration UK 25th

Vandaag is het jubileumnummer van de Britse ELLE Decoration verschenen. En zoals dat met zulke nummers gaat, kijkt ED terug op 25 jaar aan interieur en design.

 
 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 × two =