Nieuwe edities, Nieuws
Leave a comment

Vogue brengt speciale editie uit rond kroning

Bijna elk tijdschrift heeft er deze maand wel een bijlage of artikel aan gewijd, maar de Nederlandse Vogue heeft deze week zelfs een speciale editie gelanceerd rondom de inhuldiging van het nieuwe koningspaar, getiteld ‘Maxima, the Birth of a Queen’. Het is de eerste speciale editie die het magazine uitbrengt.

Op de cover draagt Máxima net als tijdens de inhuldiging een jurk van Jan Taminiau, de ontwerper die het eerste exemplaar van de editie in ontvangst nam op het Vogue Queen Ball dat afgelopen woensdag werd georganiseerd. Karin Swerink, hoofdredacteur van Vogue: “Vanaf dag één heeft Máxima mijn hart veroverd. Met Máxima krijgen we niet alleen een van de mooiste en meest stijlvolle koninginnen ter wereld, ze is ook slim en geestig. Ze geeft het begrip royalty een heel nieuwe, frisse lading.”

In deze speciale editie zijn onder meer unieke foto’s van Máxima door de jaren heen te zien, maar opvallend is dat hij ook foto’s bevat van de allerlaatste Koninginnedag, die dus slechts één dag voor de lancering plaatsvond. Knap gedaan en het maakt de editie helemaal compleet.

Maxima, the Birth of a Queen

De collector’s edition is vanaf 2 mei overal te koop voor €9,95.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 × two =