Nieuwe titels
Leave a comment

Women’s Health komt naar Nederland

Goede voornemens komen dit voorjaar ook in tijdschrift-vorm uit. De vrouwelijke versie van Men’s Health komt namelijk naar Nederland.

Voor wie niet regelmatig de Men’s Health van een man confisqueert; Women’s Health is een  magazine met immer een vrouw met een perfect figuur op de cover (niet model-achtig skinny, maar afgetraind slank) en staat vol met (fitness en yoga)-oefeningen, nieuwe sporttrends, voedingsadviezen, recepten, artikelen en columns over seks, gezondheid, beauty en relaties. Het blad wordt net als Men’s Health (sinds 1 januari dit jaar) uitgegeven door Hearst, die ook o.a. ELLE, Red, Quote, Esquire en Men’s Health uitgeeft. Luc van Os, CEO van Hearst Magazines Nederland: “Wij zien grote mogelijkheden voor Women’s Health in Nederland. Het wereldwijde succes van het merk, in combinatie met het succes dat we hebben meegemaakt met Men’s Health, wijst op een grote basis voor groei.”

De eerste editie verschijnt in april, wat misschien nét te laat is om met behulp van het blad bikiniproof de zomer in te gaan. Maar misschien komen ze met een 30 dagen-plan.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 × = five