Nieuwe titels
Leave a comment

Women’s Health Nederland #1

Workouts voor twintigers, dertigers en veertigers, een dagmenu met maar 1500 calorieën,  waarom shoppen goed is voor je gezondheid, de tien geheimen van een gelukkige relatie, welke foundation moet je hebben, welke kleding benadrukt je pluspunten en maskeert je imperfecties, hoe te leren delegeren op je werk en natuurlijk oefeningen voor een killer bikini body (je bent een lente-nummer of je bent het niet).

 

Cover Women's Health Nederland
 

Sinds vorige maand heeft Nederland eindelijk haar eigen Women’s Health. De dagen waarin we het moesten doen met een enkele rubriek in een glossy of met de Men’s Health (waarbij lang niet alle oefeningen of voedingstips ook op vrouwen toepasbaar waren) zijn voorbij. De Nederlandse Women’s Health is een soort combinatie van Runner’s World, Santé, Psychologie Magazine en Cosmopolitan.

Op de cover van de eerste editie staat presentatrice Tess Milne, met opvallend meer kleding aan dan de covers van buitenlandse edities. In het magazine een uitgebreid interview met haar, waarin ze zegt eigenlijk helemaal niet zo heel veel aan sport te doen: “Ik ren twee keer per week twintig, misschien vijfentwintig minuten. En ik zou best wat aan mijn buikspieren kunnen doen, maar daar heb ik eigenlijk geen puf voor.”

De eerste editie telt 140 pagina’s en start met tien pagina’s vol feitjes en tips over beauty, voeding, sex, health en afvallen. Ook worden vragen van lezers beantwoord als ‘Hoe vaak moet ik mijn lakens wassen?’ en ‘Een vriendin van me zegt dat fruit net zo slechts is als snoep, is dat zo?’. Daarnaast zoals gezegd veel workout-tips, recepten en adviezen voor een gezondere levensstijl. Een must-have, met het oog op de zomer (en die killer bikini body).


Women’s Health Nederland verschijnt drie keer per jaar. De eerste editie is overal verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 2,99.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 × = five